Vaarika-mango tort kollageeniga

Koostisosad

Põhi:

  • 200 g meelepäraseid purustatud küpsiseid
  • 80 g sulatatud võid

Vaarikatäidis:

Peale:

  • 300g mangopüreed
  • 4 lehte želatiini (nt Meira)
  • kaunistuseks marju

Retsept

  • Kõigepealt purusta küpsised ja sega sulavõiga. Suru küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva koogivormi põhjale. Kasuta ca 21-24 cm vormi.
  • Pane želatiinilehed külma vette ligunema 5-10 minutiks.
  • Sega suures kausis pehme toorjuust, vaarikapüree ja kreeka jogurt.
  • Kuumuta sidrunimahl väikeses kausis, lisa 2-3 sl kuuma vett. Suru želatiinilehed kuivaks ja sega ükshaaval kuuma sidrunimahla hulka, kuni need lahustuvad. Nirista želatiinisegu peene joana täidise hulka.
  • Vahusta koor suhkru ja Be More kollageeniseguga ning sega õrnalt ülejäänud täidise hulka.
  • Kalla täidis küpsisepurupõhjale ning pane kook vähemalt 4 tunniks külmkappi. Peale seda tee mangotäidis, valmista ette želatiin ja sega mangopüreega ja kalla peale. Pane soovitavalt järgmise päevani või 4 tunniks külmkappi tarretuma.
  • Kaunista meelepäraste värskete marjadega ja tolmuta peale Be More roosat kollageenisegu!

Retsepti autor: Emily Vigel