...

11 tervislikku jõulukingi ideed

Kätte on jõudmas taas aasta mõnusaim ja kindlasti kõige jõulusem kuu. Kui oled otsimas jõulukingi ideesid, mis on praktilised ja näitavad, et Sa päriselt hoolid, siis oleme Sulle kokku pannud lausa 11 mõtet, mida kingipakki lisada. Mis kõige olulisem – kõik ideed on üdini tervist toetavad!

Kookoskauss koos smuuti kaunistustega

Sellest oskab iga smuutisõber rõõmu tunda, kui oma jõulupakist leiaks kookoskausi, kuhu teha mõnusaid smuutisid. Kuna iga kookoskauss on naturaalselt erineva värvi ning kujuga, muudab see kingituse täiesti unikaalseks. Miks mitte lisada kaasa erinevaid smuuti kaunistusi – chia seemned, toorkakao pulber, kanepiseemned ja toorkakao tuumad aitavad teha igast smuutikausist kauni meistriteose.

Tervislikud supertoidusegud

Supertoidusegud on suurepärane kink jõulupakki, sest sobib tarbimiseks kõigile. Kõik Be More supertoidusegud on laktoosi- ja gluteenivabad ning need sobivad ka veganitele, seega võid neid iga sõbra pakki pista. Need sisaldavad meeletus kogus kõike head ja paremat – vitamiine, antioksüdante, mineraal- ja kiudaineid.

Mõnus teekombo jõulude ajaks

Jõulud ja tee on kindla peale ideaalne kombo – kui väljas on mõnusalt külm ja lumine, saab toas nautida tassikest sooja teed. Kõik Be More puruteed on 100% naturaalsed, Eestis toodetud ning ilma igasuguste lisatud magusaineteta. Boonusena näevad teepakikesed juba ise nii armsad välja, et eraldi pakkimise peale aega kulutama ei peagi!

Naise tervise toetajad

Be More toodete seast leiad hea kingituse nii emale, õele, tüdruksõbrale kui sõbrannale. Naiste lemmikud tooted meie valikust on kindla peale kollageenisegud, mis on tõesti head välimuse toetajad – need sisaldavad suures koguses puhast hüdrolüüsitud kollageeni ja C-vitamiini. Lisaks leiab meie valikust kuningakepiõli kapslid, mis sobivad kõikidele naistele, kellel esineb hormonaalseid probleeme.

Proteiinitooted trennisõbrale

Iga trennisõber, olgu harrastaja või professionaal, on rõõmus kui leiab enda jõulupakist proteiini – selleks sobivad imeliselt Be Fit või Be Sporty segu, mis mõlemad on looduslikud valgud ning sobivad kasutamiseks ka veganitele.

Ainevahetust soodustavad detox tervisetooted

Jõulud on küll toredad, kuid seedmise jaoks tihti raske aeg. Sel perioodil sööme sagedamini raskeid, rasvaseid toite ning ka suuremates kogustes kui tavaliselt. Seetõttu on hea idee kinkida kõiki Detox tooteid, et soodustada ainevahetust – see teeb enesetunde kergemaks ja annab rohkem energiat. Olgu selleks Detox supertoidusegu smuuti sees, Spirulina või lihtsalt Detox kergendav purutee – parem enesetunne on igal juhul garanteeritud! 

Patuvaba maiustaja kombo

Eriti hea uudis magusasõpradele, kes tahavad hoida samal ajal tervislikku joont – patuvaba maiustaja kombo sisaldab käsitöö šokolaadi, mis on orgaaniline, ilma lisatud valge suhkruta, laktoosi- ja gluteenivaba ning 100% naturaalne. Kombole saad kaasa veel ka ühe Be More kollageenisegu – saad ise valida, kas soovid Buckthorn’n’Lemon või Rasperry’n’Cherry maitselist.

Tervislik vahepala – toorbatoon

Kui tahad kinkida midagi lihtsat ja tervislikku, sobib selleks suurepäraselt toorbatoon. Need sisaldavad Be More supertoidusegusid, tänu millele on need eriti toitvad ja vitamiinirikkad. Need sobivad hästi ka inimesele, kellel on kiire elutempo või kes armastab trenni teha ning miks mitte ka lastele päkapiku sussi sisse!

Keskkonnasõbralikud söödavad kõrred

Suurepärane lisa jõulupakki on söödavad kõrred, mida saab kohe ka jõululauas kasutada. Need kõrred on 100% söödavad ja biolagunevad, tänu millele on tegemist eriti keskkonnasõbraliku kingiga. Taas näeb pakend juba ise hea välja, seega saad pakkimisel hoida kokku nii aega kui ka materjali – jälle keskkonnasõbralik!

Immuunsüsteemi tugevdajad

Praegusel perioodil on igati aktuaalne kinkide kõike, mis aitab meil püsida tervem ja tugevam. Meie valikust leiab mitu toodet, mille eesmärk on hoida immuunsüsteemi toimivana. Be Healthy segu on täielik vitamiinipomm, mida on hea segada hommikuse smuuti või pudru sisse.

Be More kinkekaart

Kui ikkagi ei ole päris kindel, mida kinkida siis on kõige parem lahendus on võtta kinkekaart – meil on väga kaunid ning stiilsed kaardid, mille saadame Sulle otse postiga koju. Nii saab armas inimene ise valida endale ühe eriti tervisliku kingituse!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop