...

Mustika- Chia pudingu tort

Koostisosad:

Põhi:

Mustika-Chia Puding:

  • 400 ml Friendly Vikings taimset jooki
  • 50 g chia seemneid
  • 5 spl Agaavi siirupit
  • 150 g värskeid või külmutatud metsmustikaid
  • 2 tl agar-agar pulbrit
  • 400 g taimset jogurtit/ kreekajogurtit

 

Valmistamine:

1. Põhja valmistamine:

  • Purusta mandlid, datlid ja supertoidusegu köögikombainis peeneks puruks.
  • Suru segu tihedalt koogivormi põhja, et moodustuks ühtlane põhi ning aseta külmikusse tahenema.

2. Chia pudingu valmistamine:

  • Sega 350 ml taimset jooki chia seemnetega kausis.
  • Sega hästi läbi ning oota 5 min kuniks chia seemned on vedeliku endasse imenud ja puding on paksenenud.
  • Blenderda mustikad ühtlaseks püreeks ning lisa koos jogurti ja agaavisiirupiga pudingusse.
  • Kuumuta 50ml taimset jooki lisades 2 spl agar-agar pulbrit kuniks tekib ühtlane segu ning vala see kiirelt pudingusse.
  • Vala chia puding jahtunud koogipõhjale ja silu pind ühtlaseks.
  • Aseta kook üleöö sügavkülma ja lase vähemalt 30min enne serveerimist väljas seista.

3. Serveeri:

  • Kaunista soovi korral värskete mustikate või muude marjade ning rukkililledega.
  • Lõika kook tükkideks ja serveeri kohe.
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop