Toorkakaod saadakse Theobroma cacao nimelise puu viljadest, täpsemalt nende puuviljade sees leiduvatest mandlisuurustest kakaoubadest. Toorkakao pulber on hea kiudainete allikas ja sisaldab palju E- ja C-vitamiini, lisaks ka kehas mõnutunnet tektavaid aineid (sh. trüptofaani, 5-HTP-d, serotoniini, dopamiini, fenüületüülamiini ja anandamiidi).
Kakao on keemiliselt meie planeedi üks kõige komplekssematest toitudest, sisaldades rohkem kui 1200 aktiivset aineosa ja on kõrge antioksüdantide sisaldusega. Samuti on see looduslik allikas magneesiumile, kroomile, rauale, kaltsiumile, kaaliumile, tsingile, vasele ja väävlile.
Toote kasutamine:
Toorkakaod võib lisada pudru, jogurti või smuuti sisse. Sellest võib valmistada ka mitmesuguseid jooke ja kasutada tooršokolaadi koostisainena.
Säilitamistingimused
Hoia toodet toatemperatuuril ja võimalusel eemal otsesest päikesevalgusest. Sulge pakend pärast kasutamist hoolikalt.
Mis maitsega toorkakao on?
Toorkakao on mõnusalt mõrkjas, kuna ei sisalda endas lisatuid magustajaid. Asenda see tavalise šokolaadiga, mis annab kõigele mõnusa maitse.
Koostisosad:
Toorkakao pulber (100%).
Lisainfo:
NB! See toode ei asenda mitmekülgset ja tasakaalustatud toitumist ja tervislikku elustiili.
Tooteülevaateid veel ei ole.