Taimne sidruni-juustukook
Koostisosad:
Põhi:
- Klaas mandleid
- Klaas datleid
- 1tl kaneeli
Täidis:
- 3 klaasi üleöö vees leotatud india pähkleid
- 1 terve sidruni mahl
- 1 sl sidrunikoort
- Pool purki kookospiima
- 2 tl vanilliekstrakti
- Maitse järgi mett
Kaunistamiseks:
- Be More datlipallid
- Be More astelpaju-sidruni kollageenipulber
- Datlid
- Mandlid
- Füüsalid
Retsept:
Esmalt valmista ette põhi. Purusta mandlid, datlid ja lisa kaneel kuni tekib ühtlane kleepuv mass. Suru mass küpsetuspaberiga kaetud koogivormi ning aseta kümneks minutiks külma tahenema. Seejärel valmista täidis. Blenderda kõik koostisosad omavahel ühtlaseks seguks ning lisa vastavalt maitsele sidrunit, vanilliekstraki ja mett. Vala segu koogivormi ning lase üleöö sügavkülmas taheneda. Hommikul kaunista ning edaspidi säilita külmkapis.