Kukeseenesalat
Koostisosad:
- 2 peotäit värskeid kukeseeni
- Rukkola (üks suur peotäis)
- 1 spl balsamico kastet
- Kirsstomatid (väike peotäis)
- 1 spl punast sibulat
- Kõrvits (küpsetatud, umbes 50 g)
- 1 küüslauguküüs
- 1 spl Be More Superfoods kooritud kanepiseemneid
- 10 viilu kollast paprikat
- Peotäis porgandilaaste
Valmistamine:
1. Puhasta ja prae kukeseened kuni nad on kuldpruunid. Maitsesta soola ja pipraga.
2. Küpseta kõrvitsat kuniks muutub mõnusalt pehmeks ning maitsesta küüslaugu, soola, pipra ning paprikaga.
3. Lisa taldrikule rukkola, kirsstomatid, sibul, küpsetatud kõrvits, paprika viilud ja porgandilaastud ning kukeseened.
4. Nirista peale balsamico kaste ja puista üle kooritud kanepiseemnetega.
Serveeri kohe!