Kerge suvine salat jaanipäevaks, mis on toekas, värske ja sobib suurepäraselt grillroogade kõrvale või omaette nautimiseks!☀️🍉🥗

Koostisosad:

keskmine bataat
punast sibulat
värsket kurki
kirsstomateid
pehmet valget juustu (nt feta või kitsejuust)
rukkolat
beebispinatit
1–2 sl Be More kooritud kanepiseemneid
2–3 sl Pähklinäpp seemnetesegu
Sidrunimahla (värskelt pigistatud)
Granaatõuna siirupit
Sool, pipar,paprika

Valmistamine:

Koori ja tükelda bataat. Keeda kergelt soolaga maitsestatud vees, kuni see on pehme, kuid mitte lagunev (umbes 10–12 min).
Tõsta bataaditükid pannile, prae kergelt, maitsesta soola, pipra ja paprikapulbriga.
Samal ajal haki punane sibul, kurk ja kirsstomatid.
Aseta serveerimisalusele rukola, beebispinat ja kõik tükeldatud koostisosad. Lisa praetud bataat.
Pudista peale pehme valge juust.
Puista üle kanepiseemnete ja seemneteseguga.
Viimistluseks nirista peale sidrunimahla ja granaatõuna siirupit.

Ja ongi valmis jaanipäevalaua staar!✨

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop